Hvor længe skal du vedligeholde et dødt batteri?
Hvor længe skal du vedligeholde et dødt batteri?

Video: Hvor længe skal du vedligeholde et dødt batteri?

Video: Hvor længe skal du vedligeholde et dødt batteri?
Video: Ремонт аккумулятора. не заводит. 10 вольт. замкнула банка. пошаговый процесс ремонта 2024, Kan
Anonim

EN dryppende oplader fungerer normalt omkring 2 ampere, og det går til tage en lang tid at oplade op din 12 volt bil batteri (læs vores fulde guide her). Det kan tage som lang som 24 timer til Hent batteri op til en acceptabel oplade , alt efter hvor udtømt din batteri er hvornår du Start opladning.

Også spurgt, kan du trickle oplade et helt dødt batteri?

Generatoren i en bil er ansvarlig for at opretholde en sund batteri , men det kan 't genoplade -en dødt batteri . Men, a dryppende oplader helt bestemt kunne oplade -en dødt batteri . Selvom det vilje tage lang tid for det at bringe en dødt batteri til et acceptabelt niveau på oplade.

Kan jeg også vedligeholde et batteri uden at afbryde det? Hvis du bruger en conditioning dryppende oplader , det er der ikke behov for koble fra det batteri . Men hvis du skulle tage stikket ud af batteri hvis du bruger en fuld-power oplader.

Folk spørger også, hvor lang tid tager det at sive opladning af et plæneklipperbatteri?

For en vedligeholdelsesladning <3 ampere 12-24 timer bør Vær god. Hvis du planlægger at bruge det snart , så kan du springe den eller bruge en højere oplade bedøm derefter, mens du kører/bruger plæneklipper , det bør indhente oplade på et godt batteri.

Oplader motoren omdrejningspunktet batteriet hurtigere?

Men når din motor drejninger hurtigere , det motorens generatoren drejer også hurtigere . På den måde kan al generatorens effekt rettes til genopladning af batteri . Når først bilen starter, KAN du køre den op til oplade batteriet hurtigere , men den bedste måde at gøre det er bare at køre den.

Anbefalede: