Skal du trykke på gassen, når du starter en bil?
Skal du trykke på gassen, når du starter en bil?

Video: Skal du trykke på gassen, når du starter en bil?

Video: Skal du trykke på gassen, når du starter en bil?
Video: Тонкости работы с монтажной пеной. То, что ты не знал! Секреты мастеров 2024, Kan
Anonim

Det er der ikke behov for tryk på gassen pedal når starter -en brændstof injiceret bil . Det er faktisk en god idé at lade være tryk på gassen pedal når starter Sikken en bil . I karburatorernes "gode" gamle dage, du skal tryk på gassen pedal til gulvet en gang og lad pedalen gå.

Under hensyntagen til dette, hvorfor skal jeg pumpe gassen for at starte bilen?

Det burde du ikke har At fodre gas til at starte en motor. De fleste moderne biler vil fodre den nødvendige mængde brændstof i tændingen uden pumpe gassen kronblad overhovedet. EN: brændstofpumpe / linjer er beskidte og brug for skal skylles eller rengøres, B: Har brug for en simpel justering for at udskifte tændrør/ledninger, så de fyrer mere effektivt.

På samme måde, hvordan starter du en bil med en gaspedal? Hvis du vil pumpe det pedal på grund af problemer starter en kold køretøj Prøv at dreje nøglen til tændt position og vente et par sekunder på brændstoffet pumpe at sætte systemet under tryk, før det drejes om. Du behøver ikke at røre ved speeder hvornår starter et brændstof indsprøjtet bil.

Bare så, trykker du på gassen, når du drejer?

Det er fint at forsigtigt bremse mens dreje . Men, gøre størstedelen af din bremsning, før du går ind i tur . Fysik vil skrubbe af hastighed som du gå igennem tur.

Hvad sker der, hvis du trykker på gaspedalen, når bilen er slukket?

Brændstofpumpen kan blive beskadiget. En brændstofpumpes navn er også dens job - den sidder i din brændstoftank og pumper gas til motoren, så din bil bevæger sig hvornår du trykker på gaspedalen . Og da din brændstofpumpe er afhængig af gas for at forblive kølig og velsmurt, kan den blive overanstrengt og endda overophedet, når din gas tanken er tom.

Anbefalede: