Hvor lang tid tager det at skifte en øvre kontrolarm?
Hvor lang tid tager det at skifte en øvre kontrolarm?

Video: Hvor lang tid tager det at skifte en øvre kontrolarm?

Video: Hvor lang tid tager det at skifte en øvre kontrolarm?
Video: Lær at skifte farve 2024, Kan
Anonim

På sværhedsgraden fra 1 til 10, erstatter a kontrolarm er 7 eller 8. I butikken er det tager ca 1-1,5 time til erstatte en kontrolarm.

I forhold til dette, hvor meget koster det at udskifte den øvre kontrolarm?

Det kontrolarm skal repareres eller erstattet så snart der er tegn på skade, og kontrolarm udskiftningsomkostninger er typisk $ 117 - $ 306 for de fleste køretøjer. Selve delen vil normalt koste mellem $42 - $103, med arbejdstid normalt en time eller to.

Yderligere, hvordan ved du, om din øvre kontrolarm er dårlig? Her er de mest almindelige symptomer på dårlige kontrolarmbøsninger og kugleled:

  1. Klunkende støj. Kommer specifikt fra kontrolarmen og følger normalt et stød, en opbremsning eller et hårdt sving.
  2. Styrevandring. Træk til venstre eller højre uden input fra rattet.
  3. Ujævnt dækslid.
  4. Vibration.

Heraf, hvornår skal jeg udskifte min øvre kontrolarm?

Det er ikke nødvendigt at erstatte begge lavere eller begge øvre kontrolarme hvis man er dårlig, men ofte slides de ved nogenlunde samme kilometertal. Hvis man kontrolarm er dårlig, og den anden er på vej, giver det mening at erstatte begge arme på en gang.

Hvad sker der, hvis styrearmen knækker under kørsel?

Det kontrolarm bøsninger absorberer stød fra vejbump. Hvornår det er gået i stykker eller ude af stand til at fungere, vil køretøjet konstant vibrere på tidspunktet for kørsel . Det vil også forårsage metal ærmer af kontrolarm rasler ukontrollabelt, hvilket skaber irriterende klunkende lyd, der kommer fra forhjulene.

Anbefalede: