Hvad betyder rent økonomisk tab?
Hvad betyder rent økonomisk tab?

Video: Hvad betyder rent økonomisk tab?

Video: Hvad betyder rent økonomisk tab?
Video: Jeg har aldrig lavet mad så nemt og så lækkert! SJAL SNACK FISK 2024, Kan
Anonim

Rent økonomisk tab er økonomisk skade, der er lidt som følge af uagtsom handling fra en anden part, som er ikke ledsaget af nogen fysisk skade på en person eller ejendom. For uagtsom fejlinformation er den klassiske autoritet til inddrivelse af økonomisk tab i tort er Hedley Byrne mod Heller.

Udover dette, hvad er forskellen mellem økonomisk tab og rent økonomisk tab?

Rent økonomisk tab . Der er et grundlæggende skelnen mellem rent økonomisk tab og konsekvens økonomisk tab , som rent økonomisk tab forekommer uafhængigt af enhver fysisk skade til offerets person eller ejendom.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad der menes med økonomisk tab? Finansiel tab til en virksomhed eller person som følge af død, skade, handicap, ejendom skade eller ødelæggelse forårsaget af uagtsom handling fra en tredjepart. An økonomisk tab repræsenterer, hvad en person eller virksomhed tab i løn eller evnen til at tjene penge som virksomhed.

kan du inddrive rent økonomisk tab?

Disse to tab er kendt som " rent økonomisk tab ". De kan generelt ikke genoprettes ved uagtsomhed. Der er ingen formodet generel pligt til at undgå at forårsage økonomisk tab til en anden: det skal påvises, at en sådan pligt faktisk og bevidst blev påtaget sig.

Hvorfor kan rent økonomisk tab ikke erstattes?

Den generelle regel er, at en tiltalt gør ikke skylder en fordringshaver enhver omhu ikke at være årsag til rent økonomisk tab . Derfor generelt, hvis rent økonomisk tab er den eneste skade, der er lidt ikke inddrives . Derfor, rent økonomisk tab er tab som er ikke som følge af personskade eller skade på ejendom.

Anbefalede: