Løber LED-lys tør for batteri?
Løber LED-lys tør for batteri?

Video: Løber LED-lys tør for batteri?

Video: Løber LED-lys tør for batteri?
Video: LED batteri lamper - lys uden ledning 2024, Kan
Anonim

LED lys er en populær måde at spare penge i hjemmet. De holder i mange timer, og er skånsomt brugte lys dåse holder op til 25 år. Mest LED lys er indrettet, så de kan stikke af af en 12v batteri -faktisk, 12v lys kan forårsage kortslutning, når den tilsluttes direkte til en stikkontakt, som normalt har 110v strøm.

Efterfølgende kan man også spørge, hvor længe holder LED-lys på batterier?

Microdrop LED lys konstrueret på tynd ubelagt tråd skal sidst over 100 timer med et frisk sæt på 3 AA batterier eller 2 runde C-stil batterier og standard LED batteri lys sæt med tykkere isolering og LED linser skal sidst omkring 18-24 timer på et sæt af 3 AA batterier.

Desuden, hvor længe holder batterierne i LED -eventyr? LED batteri sæt med traditionelle ledninger og større pæreobjektiver. Disse sæt ser lige så godt ud i løbet af dagen, som de gøre som nat. Et sæt AA batterier vilje sidst i gennemsnit 18-24 timer.

Tager dette i betragtning, hvor lang tid varer LED'en på 12V batteri?

Hvis det anførte batteri kapacitet er 2100 mAh, vi kunne forvente at køre den ene pixel i cirka 35 timer uafbrudt før batteri går ud (2100 mAh ÷ 60 mA = 35 timer). Men enkelte pixels efterlades sjældent tændt med fuld lysstyrke i timevis.

Kan jeg lade batterierne lyse hele natten?

Disse batteridrevet led lys strenge har en tænd/sluk-knap på dejkassen. Ingen bekymringer, selvom lys streng er efterladt på hele natten . Det foreslås, at lys streng slukkes, når den ikke er i brug for at forlænge batteri liv. Vær sikker og brug batteridrevet LED snorelys.

Anbefalede: