Kan du dreje til venstre på rødt lys i Georgien?
Kan du dreje til venstre på rødt lys i Georgien?

Video: Kan du dreje til venstre på rødt lys i Georgien?

Video: Kan du dreje til venstre på rødt lys i Georgien?
Video: Sølv vil dræbe dig. Disse stjernetegn bør ikke bære sølvsmykker. 2024, Kan
Anonim

Venstre -på- Rød Herske

I Georgien , en bilist kan gøre -en venstresving efter stop ved a rødt lys kun fra en en -vejsgade mod en anden en -vej.

Er det derfor lovligt at dreje til venstre ad en ensrettet gade ved rødt lys?

EN venstresving mod a rødt lys kan kun laves af en en - måde gade på en en - måde gade . Signal og stop for en rødt lyskryds ved den markerede grænselinje. Hvis der ikke er nogen grænselinje, skal du stoppe, før du går ind på krydset. Hvis der ikke er fodgængerovergang, skal du standse, før du kører ind i krydset.

Og hvordan ved du, om et kamera med rødt lys fangede dig? Som folk har påpeget, blinkende rød og blå lys i dit bakspejl er det mest oplagte spor. Imidlertid, hvis du udløse sensorerne på en rødt lys kamera , du vil ikke ved godt så længe du få besked om overtrædelse i posten hvis du køre a rødt lys i løbet af dagen. Om natten, du kan se flashen fra kamera.

I forhold til dette, hvor meget koster en billet til at dreje til venstre på rødt?

Du kan også være skyldig i at overtræde denne lov, hvis du ikke adlyder trafiklys og laver en venstresving når lyset er rød . At lave en ulovlig venstresving straffes med en samlet bøde på mindst $234 og et point tilføjet til din kørebog.

Hvilke stater tillader venstresving på rødt?

Fem stater, nemlig Alaska, Idaho , Michigan, Oregon og Washington, tillader venstresving på rødt til en ensrettet gade fra enten en ensrettet eller en tosrettet gade.

Anbefalede: