Hvad er VC 23103?
Hvad er VC 23103?

Video: Hvad er VC 23103?

Video: Hvad er VC 23103?
Video: Vehicle Code 23103 VC - Can someone go to jail for reckless driving? 2024, Kan
Anonim

VC 23103 . (a) En person, der kører et køretøj på en motorvej i forsætlig eller forsætlig tilsidesættelse af personers eller ejendoms sikkerhed, gør sig skyldig i hensynsløs kørsel.

På samme måde spørger folk, vil det sige hensynsløs kørsel på billetten?

Hvis du er sigtet for uansvarlig kørsel dit citat vil sige så. Det vilje være lige under den sætning, der anklager dig for fart . Du kunne mister din licens i op til et år og står over for meget højere forsikringspræmier i 3 år.

Man kan også spørge, hvor længe en tør hensynsløs forbliver på din rekord i Californien? For evigt og en dag. Det er altid tændt din kørehistorien også, selvom "pointene" falder efter tre år.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er en tør hensynsløs i Californien?

EN tør hensynsløs refererer til hensynsløs kørsel uden alkohol. Dette er en forseelse hensynsløs kører under Californien Vehicle Code Section 23103. I nogle DUI-sager kan din dygtige DUI-forsvarsadvokat muligvis overbevise anklagemyndigheden om at reducere sigtelsen til en tør hensynsløs.

Hvad er prøvetid for hensynsløs kørsel?

Uansvarlig kørsel er en strafbar handling, hvilket betyder, at hvis den bliver dømt, vil den stå i din kriminelle historie. Hvis en person forårsager skade på person eller ejendom, så Uansvarlig kørsel straffes med op til 12 måneders fængsel eller op til 12 måneders fængsel prøvetid , og op til $1.000 i bøder.

Anbefalede: