Indholdsfortegnelse:

Hvorfor har min motorcykel svært ved at starte?
Hvorfor har min motorcykel svært ved at starte?

Video: Hvorfor har min motorcykel svært ved at starte?

Video: Hvorfor har min motorcykel svært ved at starte?
Video: BEST MOTORCYCLE HELMETS FOR ADV RIDING: Arai Tour X 4, Klim Krios Pro & Touratech Aventuro Carbon 2 2024, Kan
Anonim

Fattige start er ofte forårsaget af et snavset eller defekt tændrør, især på ældre 2-taktere. Som dette er en af det letteste kontrol, det mekaniker bør fjerne det stik og udfør en gnisttest ved lægning det tilsluttes det topstykke og derefter dreje det motor overstået det tænding på.

Derfor klikker min motorcykel, når jeg prøver at starte den?

Der er tre hovedårsager til, at a klik på motorcykler når du prøv at starte det . Den første og mest almindelige årsag er på grund af et dødt batteri. Den anden årsag kan skyldes en dårlig starter. Den tredje mest almindelige, men mindre sandsynlige årsag til motorcykel er klikke kan skyldes en fastlåst motor.

Hvorfor vender min cykel også, men starter den ikke? Brændstofledninger kan udtørre og sprække. Også dine brændstoffiltre kan blive tilsluttet og vil ikke lad nok eller en hvilken som helst gas passere igennem . Endnu et brændstofproblem er at din cykel magt ikke starte fordi det er oversvømmet. For at oversvømme motoren, du vilje skal fjerne tændrørene.

Desuden, hvordan ved jeg, om min motorcykelstarter er dårlig?

Sådan ved du, om starteren er dårlig på din motorcykel

  1. Undersøg visuelt 30 amp sikringen i dit starterrelæ for tegn på skader.
  2. Tilslut den sorte jumperledning fra den negative batteripæl til den grønne eller røde ledning på starterrelæterminalen.
  3. Fastgør den røde jumperledning fra den positive batteripol til den gule eller røde ledningsterminal på starterrelæet.

Er trykstart af en motorcykel dårligt?

“ Skubber en cykel til Start det er potentielt usikkert, fordi det kan vælte, skade rytteren, hvis de snubler eller bliver til trafikfare,”siger han. “Også, hvis en cykel ikke gør det Start efter skubber så har rytteren det ekstra problem at forsøge at få det tilbage, hvor de startede fra.

Anbefalede: