Hvad betyder bilen med skruelys?
Hvad betyder bilen med skruelys?

Video: Hvad betyder bilen med skruelys?

Video: Hvad betyder bilen med skruelys?
Video: LED lys 16 9 2024, April
Anonim

Sandheden er imidlertid, at bil med skrue symbolet viser ikke en skrue overhovedet. Advarslen lys viser faktisk en bil med en forstørret gasdæksel. Hvad gør det betyde ? Det midler at tankdækslet på din Volkswagen enten er løst, af eller mangler.

På samme måde bliver det spurgt, hvad betyder billyssymbolerne?

Din køretøjets dashboard lys spiller en vigtig rolle. Disse lys angive et problem med din bil der enten har brug for en øjeblikkelig handling eller kontrol. Transmissionstemperatur. Indikator lys betyder, at motortemperaturen har overskredet normale grænser. Kontroller kølevæskeniveau, blæserbetjening, kølerdæksel, kølevæskelækager.

For det andet, hvad betyder en bil med en streg under? Når du ser symbolet på a bil med hvinende linjer bag det bliver oplyst og sandsynligvis blinker, angiver det, at din køretøj stabilitetshjælpeprogrammet er aktiveret. Undtagelsen ville være hvis symbolet har OFF skrevet under det, hvilket betyder din køretøj stabilitetsassistentsystemet er blevet slukket.

På samme måde kan du spørge, hvad betyder blåt lys i bilen?

Når lys er blå , kølevæsketemperaturen er lav. Det er derfor det lys op blå når du starter din køretøj . Når lys blinker rødt, kølevæsketemperaturen er høj. Det midler din motor er tæt på overophedning, og du skal stoppe sikkert og styre overophedningen.

Hvad betyder det orange lys på en bil?

An orange advarsel lys betyder, at motorstyringssystemet – computeren, der kører motoren – har opdaget en fejl. Du kan fortsætte med at køre, men du bør tage din bil til dit lokale servicecenter for diagnose og reparation hurtigst muligt.

Anbefalede: