Hvorfor er mobiltelefoner forbudt på tankstationer?
Hvorfor er mobiltelefoner forbudt på tankstationer?

Video: Hvorfor er mobiltelefoner forbudt på tankstationer?

Video: Hvorfor er mobiltelefoner forbudt på tankstationer?
Video: Узнав этот секрет денег, вы больше никогда не будете бедным и нищим. Думай и богатей 2024, April
Anonim

Oprindeligt besvaret: hvorfor mobiltelefoner er ikke tilladt ind benzin pumper ? Frygten er, at den elektromagnetiske (EM) stråling fra en mobiltelefon kunne give nok energi til at antænde benzin damp direkte, eller at det kunne inducere strømme i nærliggende metalgenstande og udløse en gnist med samme effekt.

På samme måde kan man spørge, hvorfor er mobiltelefoner ikke tilladt på tankstationer?

Videnskaben siger ingen , fordi disse enheder udsender meget lidt energi (mindre end 1 W/cm2). Den eneste måde, at a mobiltelefon kunne generere en gnist ved en tankstation ville skyldes et defekt batteri, hvilket er usandsynligt og også kan forekomme i tilfælde af bilens eget batteri.

Hvorfor skulle vi ligeledes slukke mobilen i benzinpumpe? Mobiltelefoner bliver bedt om at være slukket på benzin pumper da de er en potentiel antændelseskilde for de brandfarlige dampe i den atmosfære. Dette trin er blevet fulgt efter accept af, at der er risiko for brandulykker på grund af tænding af batterier af mobiltelefoner.

Også at vide er, er det ulovligt at bruge en mobiltelefon på en tankstation?

"Generelt er det ikke nødvendigt at begrænse brug af mobil telefoner i andre områder på forpladsen, f.eks. i butikken, i motorkøretøjer parkeret på forpladsen eller i andre ikke-farlige områder."

Kan mobiltelefoner forårsage eksplosioner tankstationer?

Mens mobiltelefoner ikke har vist sig at antænde bål kl tankstationer , statisk elektricitet har. Stadig, gas dampe hænger ud omkring pumpedysen, selv når den er indsat i din gas tank. De dampe kan blive antændt af statisk elektricitet.

Anbefalede: