Er luft fri på tankstationer i Californien?
Er luft fri på tankstationer i Californien?

Video: Er luft fri på tankstationer i Californien?

Video: Er luft fri på tankstationer i Californien?
Video: Eagles - Hotel California (Тексты песен) 2024, Marts
Anonim

Der er en lov, der blev vedtaget i 1999, der gjorde det til et krav om service stationer i Californien at forsyne gratis vand, komprimeret luft og en luft trykmåler til kunder, der køber brændstof. Der er ikke noget krav om at levere luft til gratis til ikke-betalende kunder.

Så er luftfri på tankstationer i Californien 2018?

Det er tilgængeligt gratis rundt omkring os i atmosfæren. Alligevel mange tankstationer i Californien opkræver stadig kunder op til $ 1,50 for at pumpe deres dæk op med luft , på trods af en lidet kendt lov fra 1999, der pålægger dem at yde fri luft og vand til kunder, der har købt benzin.

For det andet, kan tankstationer opkræve for luft i NY? En ny lov, der træder i kraft i dag, kræver New York Statsfyldning stationer med fire eller flere benzin pumper til at lave komprimeret luft tilgængelig for bilister. Det stationer har tilladelse til oplade til brug for luft pumpe. Manglende overholdelse kan koste station ejer op til $25 om dagen i bøder, indtil en arbejder luft pumpe medfølger.

Heraf, hvor meget koster luft på en tankstation?

Nogle tankstationer opkræver så meget som $1.50 for luft. Og mange chauffører, der ikke ved noget bedre, vil slippe kvartaler ind i åbningen, så de kan fylde deres dæk.

Har tankstationer fri luft?

Mest tankstationer har -en fri luft pumpe til dine dæk til rådighed på siden af station . En masse stationer vil også låne dig en luft måler for at kontrollere dæktrykket.

Anbefalede: