Hvad er R -terminalen på en startmagnet?
Hvad er R -terminalen på en startmagnet?

Video: Hvad er R -terminalen på en startmagnet?

Video: Hvad er R -terminalen på en startmagnet?
Video: Motor Starter Basics 2024, April
Anonim

"R"-terminalen er tilsluttet til a gul ledning, der fører til spolen, som forsyner ekstra batteri spænding til spolen KUN NÅR STARTEREN VENDER. Dette er vigtigt, fordi det fortæller os, hvad etiketten "R" betyder. "R" -terminalen er en RELÆ -terminal, som tændes og slukkes af et andet kredsløb.

Hvad betyder S og R ligeledes på en startmagnet?

Det " S " står for Start og " R "står for Resistor, tror jeg. The S terminalen er forbundet til startterminalen på tændingskontakten. Hvis køretøjet er udstyret med en neutral sikkerhedsafbryder, vil det også være i dette kredsløb. Tilførsel af spænding til S terminal trips den forret.

Hvilke ledninger går derudover til startmagneten? Det negative (jord) kabel forbinder den negative "-" batteriterminal til motorens cylinderblok eller transmissionen tæt på forret . Det positive kabel forbinder den positive "+" batteripol til starter solenoide . Ofte kan en dårlig forbindelse ved et af batterikablerne forårsage forret motoren ikke kører.

Også spurgt, hvad er i-terminalen på en startermagnet?

Jeg står for "tænding". Som forklaret ovenfor, når du prøver at starte bilens effekt, sættes den til s terminal og solenoide er energiforsynet. Den anden ende af spolen er forbundet gennem monteringsboltene.

Kan en starter solenoid køres baglæns?

Mest forretter ændre begge felter, når du vender ledninger får motoren til at dreje ALTID i samme retning. Når du forbinder det positive tråd fra batteriet til det negative af forret hvilket er svært at gøre - Du laver en kortslutning og håber hellere det ender godt, da der er en stor strøm involveret.

Anbefalede: