Hvilken slags hydraulikolie tager en dumper?
Hvilken slags hydraulikolie tager en dumper?

Video: Hvilken slags hydraulikolie tager en dumper?

Video: Hvilken slags hydraulikolie tager en dumper?
Video: Превосходные БАКЛАЖАНЫ на зиму. Такого Вы еще точно не пробовали! Готовит Ольга Ким 2024, April
Anonim

Mest dumpere Jeg har arbejdet på gennem årene brug ISO 32 / SAE 10 viskositet hydraulikolie . Siden dumper fortrænge en masse olie når cylinderen er i fuld forlængelse, foreslår jeg at bruge en hydraulikolie som har gode demulgerbarhedsegenskaber.

På samme måde, hvor meget hydraulikvæske holder en dumper?

Dumpere flytte et stort volumen af olie (Jeg tror, dit reservoir vil holde omkring 20 til 30 gallons) med hver løft/sænkningscyklus, som også flytter en stor mængde luft ind i og ud af reservoiret.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er forskellen mellem AW 32 og AW 46 hydraulikolie? AW - 32 er hverken "bedre eller værre" end AW - 46 . Tallene refererer kun til viskositeten, ikke til kvaliteten. Kvaliteten af olie bestemmes af producenten. Til Atlas over jorden elevatorer, AW - 32 (lavere tal end AW - 46 ) vil flyde "bedre" i koldere vejr end AW - 46.

Spurgte også, hvilken slags hydraulikolie bruger du i en gravemaskine?

ISO VG32 hydraulikolie er faktisk en del lettere end en SAE 10W "motorkvalitet" hydraulikolie . I virkeligheden en 10W olie (med en viskositet på omkring 42 cSt) er faktisk meget tættere på en ISO 46 hydraulikolie end en 32. Jeg vil sige en 10W hydraulikolie for præference, er det, hvad fabrikken anbefaler.

Hvordan vælger jeg en hydraulikolie?

Konventionel hydrauliske væsker generelt har et VI på omkring 100. Til sammenligning et multigrade hydraulisk væske skal have en VI på mindst 140. Der er fluider med en VI højere end 200 til brug i ekstreme temperaturer, hvor viskositeten skal forblive stabil.

Anbefalede: