Har trailerlys brug for en omformer?
Har trailerlys brug for en omformer?

Video: Har trailerlys brug for en omformer?

Video: Har trailerlys brug for en omformer?
Video: Repair a Feller Buncher Dipper Arm | Line boring & Liquid Nitrogen 2024, April
Anonim

Ekspertsvar: Konvertere er påkrævet, når et køretøj har det, der kaldes en 3-leder eller separat belysning system. Ledninger og sikringer forbundet direkte til køretøjets hale lys vil virker ikke pga trailere i USA gør ikke har adskilte blinklys fra bremsen lys.

Hvad gør en trailerlyskonverter i forhold til dette?

EN Trailer lysomformer er en elektrisk komponent, der bruges til tilslutning af ledninger af en anhænger på et trækkende køretøj. Det er undertiden nødvendigt på grund af lovkravet til trailer belysning.

På samme måde, hvordan leder du trailerlys til en lastbil? Sådan kobles din bil eller lastbil til trailerlys

  1. Find køretøjets baglygte ledningsnet ved at fjerne baglygten på hver side med en stjerneskruetrækker eller fatningssæt.
  2. Slut klipenden af testlyset til chassiset bag på dit køretøj som en jord.
  3. Rør testlyset til ledningerne i ledningsnettet bag på køretøjet.

På samme måde kan du spørge, hvad gør en trailer ledningsomformer?

EN konverter giver en trailer ledninger stik på dit køretøj ved at skære ind i køretøjets elektriske system. De er designet til at splejs direkte ind i baglygten ledninger , i stedet for at tilslutte en eksisterende stikkontakt.

Hvordan kombinerer du bremse- og blinklys?

Den konverter, du kan bruge, er # RM-732. Dette tager det separate tur og bremsesignaler og gør dem til et kombineret kredsløb. Når du rammer bremser med blinklys tændt, skal det blinke på den ene side, og den anden side forbliver fast bremselys.

Anbefalede: