Hvordan tilslutter jeg min gamle subwoofer til min nye receiver?
Hvordan tilslutter jeg min gamle subwoofer til min nye receiver?

Video: Hvordan tilslutter jeg min gamle subwoofer til min nye receiver?

Video: Hvordan tilslutter jeg min gamle subwoofer til min nye receiver?
Video: Hi Fi Speakers for TV and computer-Edifier S330D, review and review. 2024, Kan
Anonim

Hvis subwooferens 'Line In' bruger RCA -kabler (og hvis subwooferen ude på modtageren /amplifier bruger også RCA), simpelthen prop ved brug af en RCA-kabel og vælg enten det R eller L port tændt subwooferen . Hvis det kabel er delt i den ene ende (et y-kabel til både højre og venstre kanal), derefter prop i begge.

Ved også, hvordan tilføjer jeg en subwoofer til mit stereoanlæg?

Hvis du vil have en stereoanlæg tilslutning, skal du bruge to sæt RCA-kabler. Forbinde subwooferen output til det forstærkerindgang. Det jack på det forstærker kan endda være mærket " subwoofer output, "bare for at gøre tingene lette for dig. Sørg for begge subwooferen og det forstærkeren er slukket og frakoblet det strømkilde.

For det andet, er et subwooferkabel bare et RCA -kabel? EN subwoofer kabel tilslutter en lydforstærker til en højttaler designet til at gengive lavfrekvente lydsignaler op til 100 Hz. Uanset om forbindelsen kræver et par ledninger eller en RCA -kabel afhænger af det specifikke systems designfunktioner. For en subwoofer med en RCA stik, enhver RCA -kabel vil bære signalet.

Også at vide er, kan jeg tilslutte en bils subwoofer til mit hjemmestereo?

EN subwoofer beregnet til en bilstereo kan ofte give dig bedre lydkvalitet på dit hjem teatersystem. Så du skal tilslutte subwooferens forstærker separat med en power inverter og derefter krog op den forstærker til det hovedforstærker på din surround -system.

Kan du tilslutte subs til et stereoanlæg?

hvis du tilføjer en forstærker og under til en fabrik førsteklasses lydsystem med det er egen lager subwoofer , du skal få dit signal til linjeudgangskonverteren fra det subwoofer . Tilføjelse af en forstærker og subwoofer til en lagerradiodåse være den nemmeste måde at forbedre din stereoanlæg system i din bil, hvis du gør det korrekt.

Anbefalede: