Er der layaway hos TJ Maxx?
Er der layaway hos TJ Maxx?

Video: Er der layaway hos TJ Maxx?

Video: Er der layaway hos TJ Maxx?
Video: TJMAXX Shopping February 2022 * More New Finds This Week!!!!! 2024, April
Anonim

TJ Maxx . Det off-pris butik TJ Maxx tilbud - en 30 dage væk program i nogle butikker. EN depositum på 10% (eller - en minimum $ 15) kræves, og der er - en servicegebyr, iflg - en virksomhedens talsmand. Smykker, møbler og merchandise, der er blevet mærket ned, må ikke tages på væk.

Desuden, har TJ Maxx layaway 2019?

T. J. Maxx gemmer det tilbyde layway er angivet med et lille bøjleikon i deres butiksfinder. Varerne skal betales fuldt ud og afhentes inden for 30 dage. Og væk detaljerne varierer fra sted til sted, så det er bedst at ringe til kundeservice på 1-800-926-6299 for at få scoop, før du handler.

Har Target også layaway 2019? Mens Mål gør ikke tilbud -en væk mulighed, kan du stadig bruge enten en Mål REDcard eller andet kreditkort for at købe varer nu og betale for dem senere. hvis du har dit hjerte gik i gang væk , flere andre store detailhandlere, såsom Walmart og Kmart, tilbud -en væk program til temmelig lave gebyrer og minimale sanktioner.

Hvilke butikker har ligeledes online layaway?

  • Walmart Holiday Layaway lader dig bruge kuponer til din vare!
  • Sears Layaway fungerer kun til bestemte varer.
  • Marshalls Layaway & T. J. Maxx Layaway har strenge forfaldsdatoer!
  • Affirm har den højeste interesse af alle online betalingsafdragsordninger.
  • Perpay kan bruges rentefrit på Kitchenaid.com og andre online butikker.

Hvad kan du lægge på layaway på Walmart 2019?

For kunderne er den sidste dag at afhente layaways 9. december . Kvalificerede varer omfatter elektronik, autoelektronik, store møbler, børnemøbler og -legetøj, legetøj, udvalgte sportsartikler, små apparater og smykker. Alle trådløse telefoner er undtaget.

Anbefalede: