Hvad er svejsekontaktspidser lavet af?
Hvad er svejsekontaktspidser lavet af?

Video: Hvad er svejsekontaktspidser lavet af?

Video: Hvad er svejsekontaktspidser lavet af?
Video: Contact Tip Materials | Binzel Basics 2024, April
Anonim

Kontakt tips bruges til halvautomatisk MIG svejsning er typisk sammensat af kobber. Dette materiale giver god termisk og elektrisk ledningsevne for at muliggøre konsekvent strømoverførsel til tråden, samtidig med at det er holdbart nok til at modstå den varme, der genereres under svejsning behandle.

På samme måde kan du spørge, hvad er en svejsekontaktspids?

Den grundlæggende funktion af kontakttip er at overføre svejsning strøm til forbrugsstoftråden, når den passerer gennem dens centerboring og laver elektrisk kontakt med boringsfladen. Ud over foruddefinerede vedligeholdelsesplaner udløser normalt dårlig svejsekvalitet og procesinstabilitet kontakttip udskiftning.

Desuden, hvor længe holder svejsetip? Du kan med rimelighed forvente din svejsning kontakt tip til sidst to til tre gange længere, hvis ikke mere, som følge af brug af en boret kontakt tip i modsætning til uafgjort.

Desuden, hvor vigtig er kontaktspidsen ved MIG -svejsning?

I en MIG svejsning proces, den kontakt tip er ansvarlig for at overføre svejsning strøm til ledningen, når den passerer gennem boringen, hvilket skaber buen. Ledningen skal optimalt føres igennem med minimal modstand og samtidig opretholde elektrisk kontakt.

Hvilket gevind er en MIG-svejsespids?

4 MIG pistol samt specifik MIG pistolserie. Kontakt tip med fremragende elektriske egenskaber er ideel til brug i standard svejsning applikation op til 400 A. Den har varenummer og ledningsdiameter for nem identifikation. 1 1/2 "kontakt tip med 1/4 "-28 UNF-2A tråd størrelsen har 0,044 "nominelt ID og 1/4" OD.

Anbefalede: