Hvorfor er jeg ikke berettiget til at bestille en køreprøve bag rattet online?
Hvorfor er jeg ikke berettiget til at bestille en køreprøve bag rattet online?

Video: Hvorfor er jeg ikke berettiget til at bestille en køreprøve bag rattet online?

Video: Hvorfor er jeg ikke berettiget til at bestille en køreprøve bag rattet online?
Video: FÅ STYR PÅ BILENS TEKNIK INDEN KØREPRØVEN! 2024, April
Anonim

Du er ikke berettiget til lave et bagud -det- aftale om køreprøve online . For yderligere information, ring venligst på 1-800-777-0133. A Du var ikke i stand til lave aftaler online fordi teenagere under 18 år skal bære deres tilladelser i seks måneder, før de tager prøve.

Ved også, hvorfor kan jeg ikke lave en aftale bag rattet online?

Du er ikke berettiget til lave en bag-hjulet køreprøve aftale online . For yderligere oplysninger, ring til 1-800-777-0133.” A Det kunne du ikke lave aftaler online fordi teenagere under 18 år skal have deres tilladelse i seks måneder, før de tager testen.

Efterfølgende er spørgsmålet, om du kan gå ind i DMV'en for en chauffertest? Du skal gælde i person på din lokale DMV kontor. I øjeblikket accepterer kun fire kontorer gå -ins samt aftaler; resten er kun efter aftale. Bestil tid online eller ved at ringe til DMV kl 1-800-777-0133. Tip: ansøgning om instruktionstilladelse starter på 12 måneder chauffør licensansøgningsperiode.

Hvornår kan du i så fald lave en aftale om kørselstest bag rattet?

Lav en aftale med baghjulstræk-testen ( køre prøver gives ikke uden en aftale .) Til lave en aftale , ring 1-800-777-0133 mellem 08.00 og 17.00 mandag-fredag. Eller du kan lave en DMV aftale online.

Kan jeg gå ind til bag rattetesten?

Nej, i Californien skal du lave en aftale for at tage din bag-hjulet køreprøve . Selvom det ikke var et mandat, er CA DMV -linjer så lange, at du alligevel ikke vil vente i dem. Du kan lav en bag-hjulet test aftale online eller ved at ringe til 1-800-777-0133. Test bookes normalt 2-3 måneder ud.

Anbefalede: