Hvor meget koster et subwoofer system?
Hvor meget koster et subwoofer system?

Video: Hvor meget koster et subwoofer system?

Video: Hvor meget koster et subwoofer system?
Video: Монтаж канализации своими руками. Ошибки и решения. #24 2024, Marts
Anonim

Cook siger, at prisen på en subwoofer kan løbe så lavt som $ 37. Columbus Car Audio & Accessories sælger en subwooferpakke, der indeholder en forstærker og et kabinet til $299 . For apair af bilhøjttalere starter Columbus Car Audio & Accessoriespriser på $ 39, med en gennemsnitlig pris på omkring $ 70 til installation.

På denne måde, hvor meget koster det at installere en subwoofer?

Leverandører opkræver omkring $ 100 til installer asubwoofer , men koste vil løbe over $ 300 for komplicerede installation arbejde. Endnu bedre er at købe nogle af eller alle dine komponenter, inklusive subwoofer , fra en forhandler, der vil installere det for dig som en del af købet pris.

Hvor mange watt har du også brug for til en subwoofer? For hver ekstra subwoofer du installerer dit system, effektforstærkerens watt område skal afspejle den ekstra sub -RMS watt . For eksempel, hvis du installerer to subwoofere med 300 RMS watt vurdering, så skal du bruge en effektforstærker med et effektområde på 450 til 900 watt.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor meget koster et godt billydanlæg?

i alt Koste Du kan købe en budgetvenlig af høj kvalitet caraudio system for $ 400 til $ 500. Hvis du har lidt flere penge at bruge på billyd , kan du få en overordnet system for omkring $ 1000. Det er selvfølgelig muligt at bruge langt mere end det her bilstereo og køb en multi-tusind dollar system.

Hvor meget koster det at få Best Buy til at installere en bilstereo?

Shop bilelektronik professionel installation

Underholdning Normal pris Samlet teknisk support medlemspris 2
Installation af satellitradio $39.99–$79.99 Inkluderet
Montering af bildæk $64.99 Inkluderet
Avanceret In-Dash-navigation eller In-Dash-videoinstallation $99.99 Inkluderet
Standard installation af højttalere $64.99 Inkluderet

Anbefalede: