Er 38 psi for højt til dæk?
Er 38 psi for højt til dæk?

Video: Er 38 psi for højt til dæk?

Video: Er 38 psi for højt til dæk?
Video: Too much or too little air in tire is a problem and bad for fuel economy and money in your pocket 2024, Kan
Anonim

Du burde være ok med 39 psi i PA (det er ikke som om du vil køre der ved vedvarende hastigheder på 90 km / t i 100+ graders temperaturer!) Det vil give dig en sværere tur, men brændstoføkonomi og dæk sliddet forbedres lidt. Kontroller slid regelmæssigt.

Ydermere, er 38 psi for højt?

Højere tryk er generelt ikke farligt, så længe du holder dig godt under det "maksimale inflationstryk". Dette nummer er angivet på hver sidevæg, og er meget højere end dit "anbefalede dæktryk" på 33 psi , Gary. Så i dit tilfælde vil jeg anbefale, at du sætter 35 eller 36 psi i dækkene og lad det bare være der.

er 40 psi godt dæktryk? Mens en 32 psi til 40 psi dæktryk anbefales til de fleste passager- og sportsvogne, tjek dit køretøjs manual for mere specifikke instruktioner. Også den anbefalede dæktryk er indstillet med kulde dæk , så sørg for at kontrollere dem før eller lige når du starter motoren, ikke under eller efter en lang tur.

Under hensyntagen til dette, hvad sker der, hvis dæktrykket er for højt?

Hvis dæktrykket er for højt , så mindre af dæk rører jorden. Som en konsekvens vil din bil hoppe rundt på vejen. Og hvornår din dæk hopper i stedet for solidt plantet på vejen, lider trækkraften, og det samme gør dine bremselængder. Du vil også mærke et fald i kørekomforten.

Ved hvilken PSI eksploderer et dæk?

omkring 200 psi

Anbefalede: