Hvordan slukker du forlygterne på en Acura MDX?
Hvordan slukker du forlygterne på en Acura MDX?

Video: Hvordan slukker du forlygterne på en Acura MDX?

Video: Hvordan slukker du forlygterne på en Acura MDX?
Video: How to Fix SRS Airbag Warning Light on Dashboard 2024, April
Anonim

At deaktivere systemet: Træk og hold forlygte håndtaget mod dig i cirka 40 sekunder, indtil indikatoren blinker to gange. Til aktivere systemet: Træk og hold forlygte håndtaget mod dig i cirka 30 sekunder, indtil indikatoren blinker én gang.

Desuden, hvordan slukker jeg automatiske fjernlys?

Til deaktiver systemet: Når bilen er tændt og parkeret, skal du trække forlygtegrebet mod dig og holde det i 40 sekunder. Det auto høj - bjælke indikatoren blinker to gange. For at gen- aktivere systemet: Træk forlygtehåndtaget mod dig, og hold det i 30 sekunder. Det auto høj - bjælke indikatoren blinker en gang.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan du tænder for automatiske forlygter? Til tur på den forlygter i en bil, se efter kontrolpanelet eller kontrolarmen nær rattet. Når du har fundet forlygtekontrolpanelet, tur indikatoren, så den peges på et symbol, der ligner en sol eller et lys på hovedet, hvilket bør tur på din forlygter.

Også at vide er, hvordan slukker du IntelliBeam forlygter?

IntelliBeam kan deaktiveres af High/Low-Beam Changer eller Flash-to-Pass-funktionen.

Hvordan det virker

  1. Placer blinklysarmen i neutral position.
  2. Drej den udvendige lampekontrol til AUTO.
  3. Det blå fjernlys tændes på instrumentgruppen, når fjernlysene automatisk tændes.

Hvad er automatisk fjernlys?

Det Automatisk fjernlys hjælper med at sikre fremragende udsyn fremad, når du kører om natten. Det registrerer både forlygterne på modkørende køretøjer og baglygterne på køretøjer foran, automatisk skifte mellem høj og lav bjælker for at undgå at blænde andre chauffører.

Anbefalede: