Kan jeg lade min bil stå parkeret med et fladt dæk?
Kan jeg lade min bil stå parkeret med et fladt dæk?

Video: Kan jeg lade min bil stå parkeret med et fladt dæk?

Video: Kan jeg lade min bil stå parkeret med et fladt dæk?
Video: BEDRE PIZZA! OSSETIAN PIES med fyld! 2024, April
Anonim

Nej det absolut vilje ikke skade det fælge at lade bilen sidde på en fladt dæk til det weekend. Affjedring vilje sag.

Hvor længe kan du så forlade din bil med et fladt dæk?

Det flade dæk "fungerer som en pude", ifølge Bil Tal, beskytt det kant af hjul. Du kan kør derfor - igen ved langsom hastighed - i hundredvis af yards før din hjulet er beskadiget, "dog dit dæk måske ikke længere er godt."

Udover ovenstående, hvad gør du, hvis du har et fladt dæk og ingen reservedele?

  1. Opgrader til et kørefladt dæk. Run-flats fungerer som standarddæk, men vil overleve en punktering i en kort periode og ved nedsat hastighed.
  2. Opbevar et dækreparationssæt i din bil. Reparationssæt, som lapper et lille hul for at holde et dæk oppustet, findes mere almindeligt i biler, der mangler en reservedel.
  3. Sørg for at have vejhjælp.

På samme måde spørges det, beskadiger et fladt dæk fælgen?

Når en dæk er flad du kører ikke på dæk , du kører på kant . Det her kan male, skade eller bøj fælge , hvilken vilje føre til obligatoriske reparationer og udskiftninger. Igen er det kun begyndelsen på potentialet skade til din bil dig kan forårsage ved at køre på en flad.

Kan jeg køre en kilometer på et fladt dæk?

At være i sikkerhed, kørsel på en fladt dæk overhovedet er for langt. Hvis din dæk har mistet alt lufttryk, det ikke kun vilje beskadige dæk ud over muligheden for reparation, men kan sætte dig i fare. Hvis du vælger at køre det til butikken, stop hver mil eller så for at kontrollere dæk tryk.

Anbefalede: