Hvor meget koster lastbilkasketter?
Hvor meget koster lastbilkasketter?

Video: Hvor meget koster lastbilkasketter?

Video: Hvor meget koster lastbilkasketter?
Video: HVAD KOSTER EN TRE-KANT I DANMARK?// SKJULT KAMERA 2024, Kan
Anonim

Prissætning varierer meget på disse nyere sammensatte toppers, men du kan generelt forvente at bruge mere på komposit end aluminium (men stadig mindre end glasfiber). $1.200-$1.800 (installeret) er et godt skøn, afhængigt af funktioner. BEMÆRK: Alle priser er til fuld størrelse lastbiler , og er gennemsnit baseret på køretøj.

Ligeledes, hvor meget er en leer 100r?

De er lavet i Leer /Century fabrikker og bruge de samme komponenter. (Jeg antager de samme forme - the Leer /Century logomærker har samme form og passer i fordybningen på begge toppere). Det tilsvarende århundrede til 100R er Ultra. $1500 og vinduerne er $115.

For det andet, hvor lang tid tager det at få en lærhætte? Mest kasketter er bygget efter bestilling, så de tage 3-4 uger fra fabrikken.

Heraf, er Cap en pris?

Med store bogstaver cap omkostninger er salgsprisen for en bil, der finansieres med leasing. Det inkluderer bilens forhandlede pris plus tillæg omkostninger der vil blive finansieret. De store bogstaver loftsomkostninger , ofte bare kaldet loftsomkostninger , hjælper købere med at bestemme, hvor mange månedlige betalinger der vil være.

Hvor tung er en Leer lastbilkasket?

Ved fabriksinstallation på en LEER Model 100XQ, 100XL, 100XR, 100R, 100RCC, 180, 180CC eller 122, Thule AeroBlade har en maksimal belastningskapacitet på 220 lbs. og Tracker II tagbøjlesystemer har en maksimal belastningskapacitet på 165 lbs.

Anbefalede: