Med hvilken hastighed skifter du til 6. gear?
Med hvilken hastighed skifter du til 6. gear?

Video: Med hvilken hastighed skifter du til 6. gear?

Video: Med hvilken hastighed skifter du til 6. gear?
Video: Не держите это на столе, не открывайте дорогу нищете 2024, Kan
Anonim

Hvis du Er på den åbne motorvej, er chancerne du vil komme op til 65 mph eller mere. Det er her din sjette gear kommer til nytte. Det er i det væsentlige en overdrive, der tillader bilen at køre med lavere omdrejningstal og spare brændstof.

Bare så, hvilken hastighed er 6. gear til?

Sjette er meget nyttig, hvis du kører meget på motorvejskørsel, da du sejler ved lavere omdrejninger. Meget groft, i de dieselmaskiner jeg har haft med en 6 - hastighed gearkasse, 1. er lige gear for 10 mph, 20 for 2., 30 for 3. og så videre op til 60 for 6.

Omfatter 6-trins manuel også bakgear? Det brugervejledning transmissionen er synkroniseret i alle fremadgående gear for problemfri drift. Den har en lockout, så du ikke kan skifte direkte fra Fifth til Baglæns i stedet for sjette (nedsivning).

hvilket gear skal man bruge ved hvilken hastighed?

Hvornår skal man ændre gear fra 2. Når du når mellem 15 og 20 mph, skift til 3. gear . 2. gear bruges ofte til at køre langsomt hastigheder og er normalt den foretrukne gear til at dreje til venstre eller højre.

Hvad betyder sjette gear?

Det gear på en 6 -trins bil er lidt mere dæmpet end en 5 hastighed. Det her er hvor din sjette gear kommer til nytte. Det er i det væsentlige en overdrive, der gør det muligt for cartoen at køre med lavere omdrejninger pr. Minut og spare brændstof.

Anbefalede: