Kommer subwoofere med skruer?
Kommer subwoofere med skruer?

Video: Kommer subwoofere med skruer?

Video: Kommer subwoofere med skruer?
Video: #6 Подготовка картера Yamaha Jog как выкрутить сломанный болт 2024, Kan
Anonim

Typen af skrue der skal bruges i subwoofer applikationer er en gipsvæg skrue . Disse skruer er robuste og har en ønskelig form til at holde en subwoofer til en subwoofer boks. Andet skruer kan have utilstrækkelig trådning, som kan forårsage subwoofer at falde ud af subwoofer boks.

Bare det, hvor lang tid tager det at installere subwoofere?

3-5 timer

Man kan også spørge, hvad der rammer hårdere 2ohm eller 4ohm? En subwoofer med en lavere elektrisk modstand producerer en højere lyd end en med en høj elektrisk modstand, hvilket betyder, at 2 ohm subwoofere er højere end 4 ohm dem. Selvom det er højere, 2 ohm subwoofere er også mere tilbøjelige til at producere en dårligere lydkvalitet på grund af deres strømforbrug.

Hvilke skruer skal jeg også bruge til min subwoofer?

Typen af skrue at bør være Brugt i subwoofer applikationer er en gipsvæg skrue . Disse skruer er robuste og har en ønskelig form til at holde en subwoofer til en subwoofer boks. Andet skruer kan have utilstrækkelig trådning som kunne forårsage subwoofer at falde ud af subwoofer boks.

Hvad er spax-skruer?

Med patenterede trådspænder og 4CUT Point SPAX ® Byggeri skruer tilbyde førsteklasses kvalitet og ydeevne til professionelle resultater i flere materialer. Vores patenterede trådteknologi tillader skrue at blive kørt hurtigere, er lettere at installere og reducerer spaltning i træ.

Anbefalede: