Hvor længe holder Dyson vakuumbatterier?
Hvor længe holder Dyson vakuumbatterier?

Video: Hvor længe holder Dyson vakuumbatterier?

Video: Hvor længe holder Dyson vakuumbatterier?
Video: Dyson vacuum battery care - Maintaining and maximising your battery 2024, Kan
Anonim

Men i gennemsnit er batteri i en håndholdt Dyson modellen holder i omkring 4 år. Hvis du bemærker, at din Dyson vakuum gør ikke vakuum for meget lang selv når den er fuldt opladet og skal være på opladeren hele tiden, når den ikke er i brug, kan det være et tegn på at udskifte batteri.

Hvor længe holder Dyson -batterier så?

Batteri liv Det vil sidst op til 30 minutter med det fluffy hoved påsat, op til 25 minutter med det traditionelle roterende børstehoved eller syv minutter i maksimal sugetilstand.

hvorfor holder min Dyson ikke sin afgift? Ikke -funktionelt batteri Når din Dyson nr længere kræfter på, selv efter opladning den mest sandsynlige årsag er - en beskadiget batteri. Det betyder, at batteriet vil ingen længere hold en afgift og skal udskiftes. Enkelt gang - en nyt batteri er købt, kan du lære at udskifte det ved at besøge vores batteriudskiftningsside her.

Ved også, hvor længe batteriet holder på en Dyson v6?

Som jeg nævnte, er det Absolutte trådløs . Det tager mellem tre og fire timer at oplade og varer i cirka 20 minutters rengøringstid. Der er en "Max" -knap, der giver en ekstra kraftfuld kraft, men hvis du lader den være tændt hele tiden, vil batteri dræner på cirka seks minutter.

Hvordan ved jeg, om mit Dyson -batteri skal udskiftes?

Et blinkende blåt lys indikerer, at der ikke er strøm, og batteriets behov skal oplades i minimum 3,5 timer. Et blinkende gult lys angiver, at der ikke er strøm eller lignende batteriet er for varmt eller for koldt. Et blinkende rødt lys kræver yderligere assistance fra Dyson Hjælpelinje.

Anbefalede: