Hvorfor mister brændstofpumpen prime?
Hvorfor mister brændstofpumpen prime?

Video: Hvorfor mister brændstofpumpen prime?

Video: Hvorfor mister brændstofpumpen prime?
Video: Usædvanlig 4-taktsmotor - UDEN VENTILER roterer ærmet Hvilken slags dyr er dette ?? 2024, Kan
Anonim

Den mest almindelige årsag til brændstofsystem holder ikke trykket op til injektorerne er det brændstofpumpe inde i brændstof tank. Hvis trykket falder, vil pumpen har til prime det system at bringe trykket højt nok til at starte og køre motoren.

Heri kan en brændstofpumpe miste sin levetid?

Hvornår det tændingen er i det køreposition, brændstofpumpen fortsætter dens prime cyklus. Den kører i to sekunder, forbliver derefter slukket i to sekunder og kører så igen. Det fortsætter med at gøre dette, så længe det tændingen er i det køreposition, og det vilje ikke starte.

Udover ovenstående, hvor længe skal en brændstofpumpe spæde? Du bør have 300 kPa/43,5 psi efter en pumpe køre cyklus, måske 2. Overvåg derefter brændstof tryk i 20 minutter til se om brændstof lækker ud af forsyningssiden.

Efterfølgende kan man også spørge, brænder brændstofpumpen hver gang?

Hvis du tænder for tændingen og hører den prime , sluk for det, og tænd det straks igen, det gør det ikke prime igen den 2 tid . Men hvis du lader den sidde i et stykke tid, så slå tændingen til igen prime igen. Grundlæggende burde det prime om hver gang du starter den, medmindre du lige har slukket den.

Hvad får en dieselmotor til at miste prime?

Når du bløder systemet og prime det, brændstofstrømmen er hurtigere end luftlækagen, så det vil den prime og løb. Så starter du det. Det motor kører sjovt, mens en luftboble bygges større og større, indtil løftepumpen mister prime.

Anbefalede: