Hvad er et bilbatteri isolator?
Hvad er et bilbatteri isolator?

Video: Hvad er et bilbatteri isolator?

Video: Hvad er et bilbatteri isolator?
Video: Катамараны Dufour 48. Первый катамаран, построенный компанией Dufour Catamarans. 2024, Kan
Anonim

Batteri isolator (eller splitladningsrelæ) tillader en ekstra batteri skal opkræves af køretøjets system, men alligevel ikke deltage i motorstart. Det forhindrer også starten batteri fra at blive kørt ned af dit udstyr, når motoren er slukket.

På samme måde spørger folk, hvad bruges en batterisolator til?

EN batterisolator er en envejs elektrisk batteri der tillader en elektrisk strøm at flyde i den ene retning, men ikke den anden. Batterisolatorer er brugt i store lastbiler, fly, både, nyttekøretøjer og andre køretøjer, der kræver flere batterier og backup af strømkilder.

Derudover, hvordan fungerer en smart batteriisolator? EN batterisolator er en enhed, der giver dig mulighed for at oplade et sekund (ekstra) batteri fra din varevogns generator. An isolator isolerer din batterier så din generator kun oplader dit ekstraudstyr batteri når motoren kører, og dine elektriske belastninger ikke tømmer din start batteri.

På samme måde kan man spørge, er batterisolatorer nødvendige?

Svar: I de fleste tilfælde ønsker du ikke at tilslutte batterier ved hjælp af en batterisolator . Batterisolatorer er hårde mod generatorer, fordi de har et spændingsfald inden for isolator og de er begrænsende for strømmen, så din generator skal drive det spændingsfald og modstand.

Hvordan vælger jeg en batterisolator?

Kig efter en lille tallerken med tryk på din generator, der angiver den maksimale strømstyrke (målt i ampere) for dit bilsystem. Det batterisolator at du Vælg skal have en strømstyrke ", der er lig med eller større end topstrømmen" på din generator.

Anbefalede: