Hvilken slags bor bruger du til plexiglas?
Hvilken slags bor bruger du til plexiglas?

Video: Hvilken slags bor bruger du til plexiglas?

Video: Hvilken slags bor bruger du til plexiglas?
Video: Отделка внутренних и внешних углов под покраску. ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ от А до Я #19 2024, Kan
Anonim

Diamant støvet Borebits

Dette støv muliggør bits forkant for at forblive skarp. Det bits kommer med 60 graders punkter og 0 graders rake. Diamant støvet bits er god til stakken boring eller boring flere lag af plexiglas eller plastmaterialer.

I betragtning af dette har du brug for et specielt bor til akryl?

Borebit . Metalbearbejdende højhastighedsstål twist borekroner kan bruges med en vis ændring. Standard metalbearbejdning bor er designet til aggressivt at skære i metal, mens de er fodret ind i det. Hvis den bruges på akryl uden ændringer, disse bits vil chip og forårsage anden skade på plasten.

For det andet, er der en forskel mellem akryl og plexiglas? Akryl er et overordnet navn, der angiver den type polymer, der anvendes i fremstillingen. Plexiglas er et handels- eller mærkenavn. Det er oftere kaldet Plexiglas . Plexiglas er en almindelig betegnelse, der bruges til cellestøbning akryl (som er Lucite og Arcylite).

Kan man desuden bruge en hulsav på plexiglas?

De kaldes normalt bi-metal save , og har meget mindre tænder end almindelige hulsave . Hvis du støtte den plexiglas godt, dette så ville fungere fint. Hvis du bruger en almindelig træskæring hulsav , gå langsomt, score en side af plexiglas , gå derefter til den anden side ved brug af samme pilot hul og skæres igennem.

Hvilken borekrone bruger jeg til plastik?

Den mest effektive bor til plast er spur-point bits , også kendt som dyvel bits . De er specifikt vinklet for at lave glatte snit i materialet. Et sporepunkt lidt har et centralt punkt og sporer, der holder lidt justeret og bibeholder et rent, pænt hul.

Anbefalede: