Hvilken slags gas bruger du til at svejse rustfrit stål?
Hvilken slags gas bruger du til at svejse rustfrit stål?

Video: Hvilken slags gas bruger du til at svejse rustfrit stål?

Video: Hvilken slags gas bruger du til at svejse rustfrit stål?
Video: How to Choose the Right Welding Gas - Kevin Caron 2024, Kan
Anonim

Argon

På samme måde bliver det spurgt, hvilken type svejser der bruges til rustfrit stål?

TIG Svejsning eller Gas Wolframbue Svejsning TIG er den mest almindelige med høj kvalitet, alsidighed og lang levetid brugt svejsning i rustfrit stål behandle. Det her svejsning processen skaber en lav varmetilførsel, hvilket gør den perfekt til tyndt materiale.

Efterfølgende er spørgsmålet, om du kan svejse rustfrit stål med argongas? Ja. Selvom det er rent Argongas ikke kan bruges til svejs rustfrit stål mindre end 100 % Argongas blandes kan blive brugt. MIG svejsning i rustfrit stål med en Argongas blanding har brug for en afskærmning gas med mindst 5% til 2% ilt gas i afskærmningen gas blande.

Også at vide er, kan du gassvejse rustfrit stål?

Hvornår gassvejsning i rustfrit stål , du skal køre en karburerende flamme. som kører mere acetylen end en neutral flamme. hvis du køre en neutral flamme som bruges til almindelig stål , du vil få sort sod over det hele. Rustfrit stål er næsten lige så svært at svejsning som aluminium.

Kan du mig-svejse rustfrit stål uden gas?

Du kan helt svejse rustfrit uden gas . SMAW eller pind svejsning som det er kendt, har en række af rustfrit stål stænger. De har blandt andet 308'er, 309'er, 316'er. Finishen er helt rustfri og hvis udført korrekt ligner en større version af GTAW, også kendt som tig.

Anbefalede: