Hvorfor tøver min bil, når AC er tændt?
Hvorfor tøver min bil, når AC er tændt?

Video: Hvorfor tøver min bil, når AC er tændt?

Video: Hvorfor tøver min bil, når AC er tændt?
Video: Super Dæk Service - Hvad sker der, hvis man har sin aircon tændt året rundt? 2024, April
Anonim

Almindelige årsager til, at dette sker:

Lavt kølemiddel i AC System: Hvis din AC systemet er lavt på kølemiddel, det vilje lave det kompressor cyklus på hyppigere, stigende det belastning på din motor. Dårligt bælte: En ofte overset årsag til en bil svævende med AC on er faktisk et slidt kompressorbælte.

Hvad angår dette, hvorfor kører min bil langsomt, når AC er tændt?

Det, der sker, er i bund og grund, klimaanlægget systemet har brug for ekstra strøm til løb og den kraft kommer fra din motor. Med mindre kraft at arbejde med betyder det, at din motor ikke er i stand til at accelerere alt, hvad den har, - derfor har du ofte en langsommere eller træg acceleration.

påvirker AC bilens ydeevne? Hvordan klimaanlægget påvirker motoren. Fordi systemet drives af din motor, trækker det energi fra den under drift, hvilket kan have en effekt på motor ydeevne . Du har sandsynligvis lagt mærke til din biler motorens omdrejninger stiger ved tomgang, når kompressoren starter.

På samme måde kan du spørge, hvorfor ryster min bil, når jeg tænder for AC?

Ryster med AC tændt kan være forårsaget af en række årsager. Standsning kan ske oftere med AC tændt og dreje rattet, da servostyringspumpen også skaber træk på motoren. Overdreven ryster kan også tilskrives svage/ødelagte motorophæng også.

Vil en dårlig AC -kompressor påvirke motoren?

Uden AC på koblingen vilje ikke engagere sig og AC kompressor vil ikke dreje en har derfor nej effekt på motoren . Det kompressor virker, men det slukker ikke, og jeg har tilføjet den korrekte mængde r-134 kølemiddel.

Anbefalede: