Kan du sætte en bil i dit navn på 16?
Kan du sætte en bil i dit navn på 16?

Video: Kan du sætte en bil i dit navn på 16?

Video: Kan du sætte en bil i dit navn på 16?
Video: Den 16. september skal du lægge noget på bordet og sige held og lykke i livet, spørg brownien om 2024, Kan
Anonim

Svar: Statslove varierer meget med hensyn til i hvilken alder nogen kan titel a bil i deres egen navn . Og ja, hvis teenageren ejer bil , han kan stadig være under hans forældreforsikring. Faktisk anbefales det pga bil forsikring for unge bilister er dyrere, når teenageren har hans egen politik.

Angående dette, kan en 16-årig have en bil under sit navn?

Svar: Statens love varierer meget vedr på hvilken alder nogen kan titel a bil i deres egen navn . Og ja, hvis teenageren ejer bil , han kan stadig være under hans forældres forsikring. I faktisk anbefales det, fordi bil forsikring for unge bilister er dyrere, når teenageren har sin egen politik.

Man kan også spørge, kan et køretøj betegnes i navnet på en mindreårig? TITEL UDGIVET I NAVN PÅ EN MINDERLIG . EN køretøj kan ikke være titlen i navnet på en mindreårig [en person, der endnu ikke har fyldt atten (18) år, eller som ikke er frigivet eller gift]. De ensartede overførsler til Mindreårige Act tillader imidlertid overførsel af en køretøj til en mindreårige formynder.

Derudover kan du registrere en bil klokken 16?

En "mindreårig registrering" sendes til afdelingen for motorkøretøjer for officielt at bevise, at den mindreårige har en gyldig forsikring. Når først DMV modtager "Minor's Filed", er den mindreårige i stand til det Tilmeld det køretøj.

Kan du sætte en bil i dit navn på 17?

Minimumsberettigede alder du kan være at registrere en køretøj i dit navn er: 17 år for enhver anden køretøj.

Anbefalede: