Kan du sætte en bil i dit navn på 17?
Kan du sætte en bil i dit navn på 17?

Video: Kan du sætte en bil i dit navn på 17?

Video: Kan du sætte en bil i dit navn på 17?
Video: Замена отопления в новостройке. Подключение. Опрессовка. #17 2024, Kan
Anonim

Minimumsberettigede alder du kan være at registrere en køretøj i dit navn er: 17 år for enhver anden køretøj.

Kan en 17 -årig i denne forbindelse registrere en bil i deres navn?

Minimum berettiget alder til registrere et køretøj Den mindste berettigede alder du kan være til registrere et køretøj i din navn er: 18 flere år for en tung køretøj . 17 år for enhver anden køretøj.

Ved også, kan du forsikre en bil, før du er 17? Ja, a 17 -årig normalt kan få bil forsikring, men siden de er mindreårige, typisk en forælder eller værge vilje være forpligtet til at underskrive politikken med teenageren. For en komplet guide til forsikring specifikt til 17 -årige, inklusive gennemsnitspriser efter stat, læst Bil Forsikring for en 17 -år gammel.

Bare så, kan du sætte en bil i dit navn på 16?

Svar: Statslove varierer meget med hensyn til i hvilken alder nogen kan titel a bil i deres egen navn . Og ja, hvis teenageren ejer bil , han kan stadig være under hans forældres forsikring. Faktisk anbefales det pga bil forsikring for unge bilister er dyrere, når teenageren har hans egen politik.

Kan et køretøj blive navngivet i en mindreårigs navn?

TITEL UDGIVET I NAVN PÅ EN MINDERLIG . EN køretøj kan ikke være titlen i navnet på en mindreårig [en person, der endnu ikke har fyldt atten (18) år, eller som ikke er frigivet eller gift]. De ensartede overførsler til Mindreårige Act tillader imidlertid overførsel af en køretøj til en mindreårige formynder.

Anbefalede: