Hvordan skifter man en solenoide på en Briggs og Stratton motor?
Hvordan skifter man en solenoide på en Briggs og Stratton motor?

Video: Hvordan skifter man en solenoide på en Briggs og Stratton motor?

Video: Hvordan skifter man en solenoide på en Briggs og Stratton motor?
Video: MTD 550 газонокосилка двигатель briggs and stratton ремонт подробно Часть 1 2024, Kan
Anonim

VIDEO

Spørgsmålet er også, hvor er solenoiden på en Briggs og Stratton-motor?

Det solenoide tager elektricitet fra batteriet og konverterer det til den mængde, der er nødvendig til starteren på Briggs & Stratton motor . Det solenoide vil blive monteret på maskinens ramme mellem batteriet og starteren.

Hvad får en solenoid på samme måde til at gå dårligt? Ofte er en dårligt forret solenoide vil have følgende tegn. Det angiver en situation, hvor holdespolen til solenoide bliver ved med at holde tilbage, for det meste som et resultat af, at der ikke er nok strøm nok til solenoide . Det kan være forårsaget af løse forbindelser eller korroderede terminaler.

For det andet, hvordan ved jeg, om min plæneklippermagnet er dårlig?

Drej først tændingsnøglen til positionen "On". Se efter de store terminalposter på solenoide hvor de tykke røde ledninger forbinder til solenoide . Rør metalskaftet på en skruetrækker til begge de store terminaler på samme tid. Hvis motoren drejer og starter, den solenoiden er dårlig og bør udskiftes.

Hvor er solenoiden placeret?

Forretten solenoide er befinde sig på starteren. Afhængigt af køretøjet og typen af starter, vil solenoide kan være på toppen, og i nogle tilfælde er det i slutningen af starteren. Det positive kabel er altid tilsluttet starteren.

Anbefalede: