Hvor er karburatoren placeret på en sneslyngemaskine?
Hvor er karburatoren placeret på en sneslyngemaskine?

Video: Hvor er karburatoren placeret på en sneslyngemaskine?

Video: Hvor er karburatoren placeret på en sneslyngemaskine?
Video: Бензокоса глохнет при нажатии на газ 2024, Kan
Anonim

Find Yard Machines sneblæsers karburator skål nederst til venstre på motoren. Dens skålformede design er karakteristisk.

Desuden, hvor er luftindtaget på en sneslyngemaskine?

Det luftindtag kan findes ved at spore røret, der er fastgjort til karburatoren, væk fra motoren, indtil du kommer til enden. Motoren får det luft for enden af det rør. Sandsynligvis er flyderen fast i den åbne position. Fjern skålen igen, og få flyderen på plads.

Ved du også, har en Craftsman sneslynge et luftfilter? Motoren på en snekaster er designet til kun at køre om vinteren og de gør ikke har luftfiltre . Årsagen til det er, når motoren kører, den vil fylde filter med snefygning. Hovedforslaget fra luft filter er til filter ud støv.

Folk spørger også, hvor sprøjter man startvæske på en sneslynge?

ansøge startvæske til luftindtaget. Sprøjt startvæske eventuelt med luftfilteret fjernet, direkte ind i karburatoren. Startvæske er en meget brandfarlig væske, der lettere kan antænde end benzin. Brug kun som anvist af etiketten på dåsen.

Har min sneslynge et luftfilter?

Selvom det er rigtigt, at du måske støder på en, der har blevet jury-rigget til have et luftfilter fra tid til anden, det overvældende flertal af sneblæsere gør ikke indeholde dem. Ud over, have et luftfilter på en sneslynge ville faktisk forkorte dets levetid.

Anbefalede: