Hvornår stoppede de med at lave Chevy Cobalt?
Hvornår stoppede de med at lave Chevy Cobalt?

Video: Hvornår stoppede de med at lave Chevy Cobalt?

Video: Hvornår stoppede de med at lave Chevy Cobalt?
Video: How To: Chevrolet Cobalt Thermostat Replacement 2024, Kan
Anonim
Chevrolet Cobalt
Produktion 2004–2009 2011 – nutid
Modelår 2005–2010 (Nordamerika) 2011–2020 (Brasilien)
Karosseri og chassis
klasse Kompakt bil

Derfor, hvad erstattede Chevy Cobalt?

Det blev afløst af Chevrolet Cruze for 2011. The Kobolt sig selv erstattet det langvarige Chevy Cavalier, som både var mindre og af meget ringere kvalitet. Det Kobolt kunne fås som coupé eller sedan.

Hvornår blev den sidste Chevy Cobalt ligeledes fremstillet? Det Chevrolet Cobalt blev introduceret i 2005 og bygget gennem 2010. Denne model erstattede Chevrolet Cavalier og blev selv erstattet af Cruze. Købere overvejer Kobolt kan også undersøge den næsten identiske Pontiac G5, som blev bygget fra 2007 til 2009.

For det andet, er Chevy Cobalts pålidelige biler?

Vi har fundet vores Kobolt at være sikker og pålidelig . Selvom det er grundlæggende, er det også ukompliceret og let at køre. Vi valgte oprindeligt en Chevrolet fordi det var amerikansk fremstillet og rimeligt prissat. Men de laver ikke længere Kobolter , så vi ville have dem fortsat!

Erstattede Chevy Cruze Cobalt?

Den gode nyhed er, at GM siden har fundet ud af, hvordan man producerer en konkurrencedygtig, lille bil. Det Chevy Cruze , bilen der erstattede kobolten , sælger godt rundt om i verden og i USA "The Kobolt var en del af en evolutionær proces, "sagde Krebs," der hjalp dem med at komme til Cruze , " hun sagde.

Anbefalede: