Hvad er forskellen mellem hjemme- og bilhøjttalere?
Hvad er forskellen mellem hjemme- og bilhøjttalere?

Video: Hvad er forskellen mellem hjemme- og bilhøjttalere?

Video: Hvad er forskellen mellem hjemme- og bilhøjttalere?
Video: Hvad er forskellen mellem katolikker og ortodokse? Lad os sammenligne! 13+ 2024, April
Anonim

Hjemmehøjttalere er designet med deres bafler, og der er færre grænser for dens form og størrelse. Bilhøjttalere er designet til små baffler ( bil døre). Også, bil højtalere er designet til en optimal lytteafstand på få fod (“nær felt”), mens hjemmehøjttalere , ja, længere væk.

Og hvad er forskellen mellem hushøjttalere og bilhøjttalere?

Bil Og Højttalere i hjemmet Bilhøjttalere sandsynligvis har 4 ohm impedans, mens din hjem teater højttalere vil have 8 ohm. Det er yderst sjælden for bilhøjttalere at have mere end 4 ohm modstand. På grund af dette er forstærkeren i din bil er normalt vil være lavspænding og høj strømstyrke.

For det andet, hvad er forskellen mellem en højttaler og en driver? EN chauffør er normalt en specifik højttaler såsom en bashøjttaler til bas, diskant til diskant eller måske en "fuld rækkevidde chauffør ". Begrebet højttaler kan bruges til alt det ovenstående, men refererer mere normalt til en komplet boks, der indeholder alle " chauffører "der udgør det eller bare et generelt udtryk for en generisk" højttaler " som i radio eller bil.

På samme måde spørger folk, kan jeg bruge bilhøjttalere i mit hus?

Faktisk dig kan bruge bilhøjttalere , men pas på at de kører på lavere impedans end hjem teater højttalere . Dette betyder dybest set, at hvis du vil løbe bilhøjttalere i din hjem teatersystem, skal du bruge en modtager, der er i stand til at køre højttalere.

Hvad er forskellen mellem koaksiale og komponent bilhøjttalere?

Koaksiale højttalere kaldes ofte "full-range" højttalere fordi de er designet til at gengive et større område af lydfrekvenser fra en enkelt enhed. Disse højttalere indeholder de samme typer drivere, som findes i komponenthøjttalere , men de er kombineret for at spare penge og plads.

Anbefalede: