Hvordan ændrer du tiden på en Ford Aspire?
Hvordan ændrer du tiden på en Ford Aspire?

Video: Hvordan ændrer du tiden på en Ford Aspire?

Video: Hvordan ændrer du tiden på en Ford Aspire?
Video: How to set time in Ford Figo 2016 Trend 2024, Kan
Anonim

Tryk på " Ur ” (knap med et ur ) eller vælg “Menu” > “ Ur Indstillinger “. Brug kontrolknapperne i midten til at lave om det indstilling til " Fastsat tidspunkt “. Brug knappen "OK" til at vælge.

Heri, hvordan ændrer jeg uret på min Ford-radio?

Tryk på knappen "Menu" i nederste højre side af radio indtil “Vælg time” vises i displayvinduet. Tryk på den øverste pil på knappen "Sel", der findes til højre for displayskærmen, for at øge timerne. Tryk på den nederste knap for at reducere timer.

Man kan også spørge, hvordan stiller man uret på en Ford Explorer i 2002? Sådan indstilles uret i en Ford Explorer 2002

  1. Tryk og hold "CLK"-knappen på ur- og radioenheden nede.
  2. Vælg timeafsnittet ved at trykke på den øverste del af "Søg" radiokontrollen, og indstil timen ved hjælp af radiovolumenkontrollen.

Hvordan ændrer jeg så uret på min Ford Sync?

Tryk på " Ur ”(Knap med a ur ) eller vælg “Menu” > “ Urindstillinger “. Brug kontrolknapperne i midten til at lave om indstillingen til " Sæt Tid". Brug knappen "OK" for at vælge.

Hvordan ændrer jeg baggrunden på min Ford Sync?

Tryk på navnet på den fil, du vil indstille som den aktuelle tapet på din Synkronisere med MyFord Touchconsole. Et eksempel på denne billedfil vises i venstre side af skærmen med knapperne Gem og Slet i bunden af billedforhåndsvisningen. Tryk på "Gem" for at gemme det pågældende billede som dit tapet.

Anbefalede: