Kan en DC-generator bruges som motor?
Kan en DC-generator bruges som motor?

Video: Kan en DC-generator bruges som motor?

Video: Kan en DC-generator bruges som motor?
Video: Двигатель постоянного тока в качестве генератора (4K) 2024, Kan
Anonim

2 svar. Nogen DC motor med permanente magneter kan let være en generator . For eksempel har en bilgenerator DC slip-ringe (ikke en kommutator!) til at levere en lille feltstrøm til rotoren, og en trefaset (normalt) statorvikling.

Kan en motor så bruges som generator?

Ja dig kan brug din motor som generator . Men der er to typer DC motorer . I lille DC Motorer permanente magneter er Brugt for at skabe magnetfeltet. altså, du kan bruge det som en generator . Men i det store motorer isoleret ledning vikles ind i en spole, når elektricitet ledes igennem den, skabes magnetfelt.

Ved også, hvor mange volt kan en jævnstrømsmotor generere? Det kan producere over 1300 Watt, hvilket er 91 ampere ved 14,7 Volt - mere end nok til at oplade noget, inklusive bilbatterier. Det kunne let køre en generator fra en bil eller motorcykel, men skulle være gearet ned til 2000 o / min.

Hvad er derudover den bedste motor at bruge som generator?

Steppermotorer kan fås fra gamle ødelagte printere og scannere. Dette er en instruerbar, der får en let glød med stepper motor generator . DC motor er bedst velegnet til en generator . Det vil producere strøm, selvom rotationshastigheden er noget mindre.

Kan en 3-faset motor bruges som generator?

3-faset motor brugt som generator . Nej det vilje ikke fungere som en generator. For at generere elektricitet skal du flytte ledninger gennem et elektromagnetisk felt, eller flytte feltet forbi ledningerne.. Sådant felt er der ikke i en almindelig tre fase eller single fase AC motor som lige bliver centrifugeret med en benzin eller diesel motor.

Anbefalede: