Indholdsfortegnelse:

Hvordan fikser man en rift i en cabriolet?
Hvordan fikser man en rift i en cabriolet?

Video: Hvordan fikser man en rift i en cabriolet?

Video: Hvordan fikser man en rift i en cabriolet?
Video: How to PROPERLY Repair a Rust Hole in your Car or Truck (DIY for Beginners) 2024, Kan
Anonim

Trin 1: Rengør reparation område med isopropylalkohol for at fjerne snavs eller kropsolier, som kan påvirke en god binding på cabriolet top . Trin 2: Beskær flossede kanter med en saks. Trin 3: Påfør et stykke Tenacious Tape (inkluderet i Soft Top Reparation Kit) over det beskadigede område.

Udover dette, hvor meget koster det at reparere en cabriolet top?

De estimater, vi fik for udskiftning det top løb fra $ 900 til $ 1500. Jeg skal vise dig hvordan erstatte din top til… $ 300. (Priserne kan variere for din model.)

Kan jeg desuden bruge Flex Seal på min cabriolet top? Vi har haft kunder brug det på deres cabriolet toppe med stor succes. Men det er det ikke det kun brug . Du kan også brug det på ATV, motorcykel eller snescooter overtræk, autocamper fortelte og meget mere. Ansøgning Flex Seal til din undervognen forbedres ikke kun det udseende, men gør det også nemmere at rengøre.

Ved også, kan du udskifte en cabriolet top?

De fleste køretøjer gør ikke kræver cabriolet top rammer, der skal udskiftes i deres projekt. Mellem det nye cabriolet materiale og dit cabriolet top ramme, der er cabriolet top puder, som beskytter materialet mod friktionsskader, når top er hævet eller sænket.

Hvordan reparerer du en rive i en Jeep soft top?

Reparationsmulighed uden syning

  1. TRIN 2: Beskær eventuelle flossede kanter med en saks.
  2. TRIN 3: Påfør et stykke sejt tape over riften, riven eller hullet.
  3. TRIN 4: Når du har påført Tenacious Tape på den ene side af reparationen, skal du anvende Aquaseal FD Repair Adhesive på den anden side af reparationen.

Anbefalede: