Kan jeg kombinere kuponer på Harbor Freight?
Kan jeg kombinere kuponer på Harbor Freight?

Video: Kan jeg kombinere kuponer på Harbor Freight?

Video: Kan jeg kombinere kuponer på Harbor Freight?
Video: Harbor Freight 1720 Lb. Capacity 48" x 96" Super Duty Utility Trailer Build Out 2024, Kan
Anonim

Billigste vare kl Havnefrakt ? Grænserne i det med småt synes at være forbudt stabling mange kuponer på samme vare. For eksempel ville det ikke være tilladt at forsøge at forene -en kupon der rabatterer prisen på en bestemt vare og også bruger de 20% rabat kupon på den samme vare.

Kan du derfor bruge flere superkuponer på Harbor Freight?

Hvis du gå til struggleville.net du kan sætte varenummeret i søgelinjen, og se om og hvornår Havnefrakt nogensinde har haft en kupon for varen. Efter min erfaring du kan bruge en bestemt vare kupon om dagen - men du kan bruge flere forskellige kuponer på samme tid.

Kan jeg derudover bruge Harbour Freight -kuponer online? På din printannonce eller e -mail dig vilje se en stregkode med hver kupon . Under stregkoden er en række cifretal, som er Kupon Kode. Brug de første 8 cifre i koden. På siden Indkøbskurv skal du indtaste de første 8 -cifrede numre på Kupon Kode i feltet ud for produktet, og klik på "Anvend".

Simpelthen, vil Harbor Freight tage kuponer på telefonen?

Øjeblikkelig kupon Hvis du nogensinde kommer til Havnefrakt og indse, at du har efterladt din rabatkupon derhjemme, bare snup din telefon og tekst TOOLS til 222377, og du ll få en 20% kupon sendt til din telefon med det samme.

Hvordan får jeg en 20 rabat på Harbor Freight -kupon?

Besøg en Havnefrakt gemme og modtage 20 % af enhver enkelt vare med kupon kode 65661858, nu til og med den 29. februar 2020. Udelukkelser gælder, så se venligst kupon ovenfor for detaljer. Hold forbindelsen med Havnefrakt på sociale medier for de seneste nyheder, værktøjer og tilbud i vores 1000+ butikker i hele landet.

Anbefalede: