Hvorfor kaldes lastbiler med maskingevær tekniske?
Hvorfor kaldes lastbiler med maskingevær tekniske?

Video: Hvorfor kaldes lastbiler med maskingevær tekniske?

Video: Hvorfor kaldes lastbiler med maskingevær tekniske?
Video: ПЕРВЫЕ ПОСЛЕВОЕННЫЕ ГОДЫ. ВОСТОЧНАЯ ПРУССИЯ. КАЛИНИНГРАД. ИСТОРИИ ПРОФЕССОРА. КОП ПО ВОЙНЕ 2024, Kan
Anonim

Neologismen teknisk Det beskrives at beskrive et sådant køretøj at have sin oprindelse i Somalia under den somaliske borgerkrig i begyndelsen af 1990'erne. Ifølge en artikel, The Teknisk er det mest betydningsfulde symbol på magt i det sydlige Somalia. Det er en lille lastbil med stort stativ maskinpistol monteret på bagsiden.

På samme måde bliver det spurgt, hvorfor kaldes køretøjer teknisk?

Så de fik så- hedder ' teknisk bistandstilskud' til at ansætte vagter og chauffører på jorden. Over tid, en ' teknisk 'kom til at betyde a køretøj ejet af et vagtfirma og derefter til sidst at betyde en Hilux med et tungt våben monteret på ryggen.”

Ved også, hvorfor kaldes en 50 Cal for teknisk? Begrebet teknisk beskrivelse af et sådant køretøj stammer fra Somalia i begyndelsen af 1990'erne. Ikke-statslige organisationer, der var afskåret fra at bringe privat sikkerhed ind, hyrede lokale bevæbnede mænd til at beskytte deres personale ved at bruge penge defineret som " teknisk hjælpetilskud".

Heraf, hvad er et teknisk maskingevær?

EN teknisk er en type improviseret kampvogn, typisk et civilt eller militært ikke-kampvogn, modificeret til at give en offensiv kapacitet svarende til et militær pistol lastbil. Det er en lille lastbil med stort stativ maskinpistol monteret på bagsiden.

Hvorfor kaldes det en teknisk?

Det teknisk får sit navn fra en eufemisme tilbage i Somalias nødhjælpsortes dage. Mediebesætninger, NGO'er og andre civile typer måtte betale for de sikkerhedstjenester, der blev leveret af lokale krigsherrer.

Anbefalede: