Indholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer en vakuum EGR -ventil?
Hvordan fungerer en vakuum EGR -ventil?

Video: Hvordan fungerer en vakuum EGR -ventil?

Video: Hvordan fungerer en vakuum EGR -ventil?
Video: Пункция поджелудочной железы с использованием вакуум аспирации. 2024, Kan
Anonim

Hvornår vakuum anvendes på EGR ventil , åbner den. Dette tillader indtagelse vakuum at suge udstødningen ind i motoren. For at forhindre EGR ventil fra åbning, når motoren er kold, den vakuum linje til EGR ventil kan tilsluttes en adskilt vakuum kontakt eller en computerstyret magnetventil.

Hvordan fungerer EGR-ventiler tilsvarende?

Hvordan fungerer EGR -ventiler . Det EGR ventil leverer en kontrolleret reduktion af iltindhold til forbrændingsprocessen ved at indføre inert udstødningsgas i luft/brændstofladningen til cylinderen ved indsugningsmanifolden, hvilket forårsager en langsommere eksplosion i cylinderen og lavere forbrændingstemperatur og tryk.

For det andet, hvor meget vakuum har en EGR -ventil brug for? Forbind en hånd vakuum pumpe til EGR ventil i stedet for vakuum slange og påfør 15 in-Hg vakuum til ventil (hvis du ikke gør det har adgang til a vakuum pumpe kan du låne-leje en fra en lokal autodelsbutik). Som du ansøger vakuum til ventil , tjek for membranbevægelse. Vær også opmærksom på motorens tomgang.

Spørgsmålet er også, hvordan ved jeg, om min EGR-ventil virker?

Top fem tegn på en dårlig EGR -ventil

  1. Dårlig motorydelse. En dårlig EGR-ventil vil sandsynligvis have problemer med motorens ydeevne.
  2. Hold øje med motorens advarselslampe. "Check engine"-indikatoren vil lyse på instrumentbrættet, når din EGR-ventil svigter.
  3. Brændstof lugt.
  4. Emissionstest mislykkedes.
  5. Hård tomgang.

Kan jeg tage EGR -ventilen ud?

hvis du tag stikket ud det, mens lastbilen er slukket, så EGR vil bliv lukket.

Anbefalede: