Tager AutoZone serpentinebælter på?
Tager AutoZone serpentinebælter på?

Video: Tager AutoZone serpentinebælter på?

Video: Tager AutoZone serpentinebælter på?
Video: Реклама AutoZone "запчасти и запчасти" 2024, Kan
Anonim

EN serpentin bælte udskiftning er en vigtig del af rutinemæssig automatisk vedligeholdelse, men det behøver ikke at være svært. Få de dele, du har brug for, fra AutoZone.

Når det er i betragtning, hvor meget koster det at skifte et serpentinbælte?

Omkostninger til udskiftning af serpentinbælte Det er meget billigt at udskifte et serpentinbælte. Erstatningsomkostningerne vil kun være mellem $ 90 og $ 200 i de fleste tilfælde. Selve bæltet vil koste mellem $25 og $75 mens lønomkostningerne formentlig vil ligge mellem $75 og $ 120.

Kan en bil på samme måde køre uden et serpentinbælte? Som dig kan se, kører uden et serpentinbælte er ikke en mulighed, i hvert fald ikke særlig længe. *Nogle biler have en elektrisk vandpumpe og/eller elektrisk hjælpestyring.

Kan du på denne måde selv udskifte et serpentinbælte?

Serpentin rem udskiftning er let, fordi dagens automatiske kørsel bælte spændere eliminerer behovet for at løsne bolte eller lirke komponenter på plads til efterspænding. Drej bare strammeren, fjern den gamle bælte og installere et nyt en.

Hvad sker der med en bil, når slangebåndet går i stykker?

Et brudt serpentin bælte stopper vandpumpen i at cirkulere kølevæske (frostvæske) gennem kølesystemet, og motoren kan overophedes - hvor som helst! Et brudt serpentin bælte stopper generatoren fra at generere strøm til at betjene køretøjets elektriske (og elektroniske) systemer og genoplade batteriet.

Anbefalede: