Indholdsfortegnelse:

Hvordan bruger du en trykknap start?
Hvordan bruger du en trykknap start?

Video: Hvordan bruger du en trykknap start?

Video: Hvordan bruger du en trykknap start?
Video: BLOOME CPH - TRYKKNAP DIY 2024, Kan
Anonim

Tryk og hold motorstartknappen nede, indtil motoren starter eller slukker

  1. Husk Nøgle Fob. Sørg for, at nøgle fob er inde i køretøjet med dig.
  2. Træd på bremsen. Træd på og hold bremsen.
  3. Skubbe og hold motorens Start /Hold op Knap . Skubbe og hold motoren start knap indtil motoren starter eller slukker.

Bare så, hvor meget koster det at tilføje en push-start?

Baseret på en kort undersøgelse af Compustar-forhandlere, vil en grundlæggende fjernafstandsstarter med kort rækkevidde installeret på et ikke-luksuskøretøj variere fra $ 249,99-$ 399,99. Den pris, du vil blive tilbudt, afhænger i høj grad af årgang, mærke og model for dit køretøj. Forskellige køretøjer bruger forskellige mekanismer til at starte motoren.

er Push Button Start pålidelig? Mens nøglefri skubbe - knap tændingssystemer er meget sikre, vil et nøglet tændingssystem kun mislykkes, hvis nøgleakslen er brudt. Nøgler til køretøjer med en sikkerhedschip i nøglens hoved kræver ikke et batteri og vil sandsynligvis aldrig svigte.

Spørgsmålet er også, hvad er fordelen ved trykknapstart?

Fordele. Fordelene ved et nøglefrit system inkluderer sikkerhed og bekvemmelighed . Det er meget sværere at stjæle køretøjet, da en potentiel tyv ville have brug for din nøglebrik. Det er også mere praktisk, da du kun behøver at have nøglen i lommen.

Er nøglefri start sikker?

Sikkerhedsforanstaltninger Og i de fleste tilfælde skal nøglebrikken være inde i køretøjet for at få motoren til at køre. Nøglefri tænding gør det også sværere at låse dine nøgler i bilen eller bagagerummet. For det første kan fob forblive sikker og lunt i lommen hele tiden.

Anbefalede: