Kan du køre med din transferkasse i neutral?
Kan du køre med din transferkasse i neutral?

Video: Kan du køre med din transferkasse i neutral?

Video: Kan du køre med din transferkasse i neutral?
Video: How to put transfer case into neutral (99-06 GM trucks/SUVs) 2024, September
Anonim

Ja, din trans skal være i neutral . Du skal muligvis vende det lastbil afsted for at sætte overførselssagen tilbage i gearet hvis du sætte det oversætte til køre med transferkassen i neutral . Det bliver bare det tandhjulene snurrer og gør det til tider svært at gribe ind det gear mens dens løb.

På denne måde skal 4wd være i neutral?

Nogle ældre og mere basale 4WD systemer skal ved manuelt at engagere bilen med et fuldstændigt stop og transmissionen i enten Park eller Neutral . Den mest sofistikerede 4WD systemerne er fuldautomatiske. De skifter ind og ud af 4WD automatisk, da systemet registrerer behovet for mere trækkraft.

På samme måde har du brug for en overførselsetui til at køre? EN overførselssag er en specialiseret komponent, der bruges på fire hjul køre og firehjulstrækker køre køretøjer. Det er vigtigt på køretøjer, der bruger både for- og bagaksler til køre . Og i sag 4x4, hver af de fire hjul brug for at blive drevet.

For det andet, kan du køre en 4x4 uden transportkassen?

Uden -en overførselssag , du vil ikke kunne køre køretøjet, da strømmen er delt 50/50 til for og bag køre aksler og i 4WD eller 4H mode. Derfor, uden -en overførselssag , kan et traditionelt 4WD -køretøj ikke køre.

Hvad er neutralt for på en overførselssag?

Når en overførsel sag er sat ind neutral udgangsakslerne drejer med drivakslen, og kæden, der drejer den forreste udgangsaksel, slynger olie på gearene i overførselssag holder alt smurt. Og trans output -akslen vil ikke dreje med transferkasse i neutral.

Anbefalede: