Hvordan fikser du ESP lys?
Hvordan fikser du ESP lys?

Video: Hvordan fikser du ESP lys?

Video: Hvordan fikser du ESP lys?
Video: Hvordan ESP fungerer 2024, Kan
Anonim

Prøv først at trykke på ESP kontakt, hold den nede i tre sekunder og kontroller, om ESP lys på instrumentklyngen slukkes. Hvis der trykkes på ESP kontakten slukker ikke for lys , eller hvis ESP lys blinker, betyder det, at der er et problem med ESP system på din Mercedes-Benz.

Hvad er det der får ESP -lyset til at tænde herom?

ESP advarsel let ESP har en dedikeret dashboard-advarsel lys , som er en gul bil med to skridmærker under sig, som på billedet ovenfor. Hvis lys tændes og forbliver tændt, andet angiver, at ESP systemet har en fejl eller er blevet slukket, så du skal få systemet kontrolleret på en garage eller tænde det igen.

Vil ESP-lys også fejle MOT? Hvis traktionskontrol er udstyret på køretøjet, den MOT eksaminator vilje ikke teste systemet direkte, men vilje overhold advarsel lys eller fravær af nogen lys overhovedet - uanset hvad der er tilfældet. Hvis traktionskontrollen fejllys (eller relaterede stabilitetssystemlamper) er på køretøjet vil mislykkes det MOT.

Simpelthen så, hvad betyder ESP -advarselslampen?

Din især lys kommer på midler at der er en fejl i chassisystemet (f.eks. ABS). ESP står for Elektronisk stabilitetsprogram. Fejlen kan variere stort set overalt fra simpelthen en mislykket omskifter af bremselampe til noget som f.eks. En forkert hjulhastighedsføler eller bremsetryksensor.

Er det sikkert at køre med ESC -lyset tændt?

Generelt er det stadig sikker at køre når ESC lys er tændt, men føreren bør tage nogle forholdsregler som at sætte farten ned på vejen.

Anbefalede: