Hvorfor lyser mit ESP -lys?
Hvorfor lyser mit ESP -lys?

Video: Hvorfor lyser mit ESP -lys?

Video: Hvorfor lyser mit ESP -lys?
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2024, Kan
Anonim

ESP har en dedikeret dashboard-advarsel lys , som er en gul bil med to skridmærker under sig, som på billedet ovenfor. Hvis lys kommer på og bliver på, indikerer det enten, at ESP systemet har en fejl eller er blevet slukket, så du skal få systemet tjekket i en garage eller tænde det igen.

Er det desuden sikkert at køre med ESP -lys tændt?

Det er ekstremt farlig at køre en bil med en defekt ESP fordi du vil have begrænset kontrol over bilen hvornår kørsel i glatte eller iskolde veje.

Skal jeg desuden have ESP til eller fra? xtrail manual siger tur af hvis du har brug for ekstra omdrejninger til Kom ud af mudder eller dyb sne, som den esp reducerer automatisk omdrejningstallet uden reglering af gasposition.

Heraf, hvordan slukker jeg ESP -lyset?

Prøv først at trykke på ESP kontakt , hold den nede i tre sekunder, og kontroller, om ESP lys på instrumentgruppens sving af . Hvis der trykkes på ESP switch gør ikke sluk det lys , eller hvis ESP lys blinker, betyder det, at der er et problem med ESP system på din Mercedes-Benz.

Hvad skal jeg gøre, hvis ESP -lyset tændes?

Hvis det lys kommer tændt og bliver ved, angiver det enten, at ESP systemet har en fejl eller er blevet slukket, så du bliver nødt til det få systemet kontrolleres i en garage eller tænder det igen.

Anbefalede: