Indholdsfortegnelse:

Kan du udskifte en automatisk gearknop?
Kan du udskifte en automatisk gearknop?

Video: Kan du udskifte en automatisk gearknop?

Video: Kan du udskifte en automatisk gearknop?
Video: CHANGE LEATHER MERCEDES W210 E CLASS SHIFT KNOB ELEGANCE#gearknob 2024, Kan
Anonim

An automatisk skifteknap er knop oven på håndtaget, der tillader du til lave om gear i din automatisk -transmissionskøretøj. Hvis du vil jeg gerne erstatte din automatisk skifteknap , vil de følgende trin hjælpe du til installere et nyt en . Skiftegreb brugt på manuel gearkasse biler er ofte også tilpasset.

Holder du øje med dette, kan du ændre skifteknappen på en automat?

Typer af drejeknapper An automatisk skifteknap er knop oven på håndtaget, som tillader du til lave om gear i din automatisk - transmissionskøretøj. Opgradering af en skifteknap er generelt en simpel opgave, som let udføres af baggårdsmekanikeren.

For det andet, er skiftegreb universelle? Fit - Mange udskiftninger skifteknapper er universel , hvilket betyder, at de inkluderede adaptere, der gør dem i stand til at passe på enhver størrelse gear flytte.

Ved også, hvordan fjerner du en automatisk skifteknap?

Sådan fjernes en automatisk gearskifte

  1. Identificer den type skifteknap, som dit køretøj har. Kontroller rundt om knappen for at se, om der er en skrue eller en unbrakoskrue, der holder gearknappen til akslen.
  2. Brug en skruetrækker eller en unbrakonøgle til at skrue bolten eller skruen, der holder gearknappen til akslen.
  3. Træk gearknappen af akslen.

Kan du modificere en automatisk bil?

Ingen grund til ikke mod . Formålet med mods er at forbedre ydeevnen, hvilket kan gøres til enten en manual eller automatisk , og for at tilpasse udseendet af din bil . Dybest set at individualisere det, så det ikke er som alle andre bil derude på vejen.

Anbefalede: