Hvor går ledningerne på en Chevy starter?
Hvor går ledningerne på en Chevy starter?
Anonim

Installer startledning fra tændingskontakten til "I" -terminalen på relæet, som er den sidste tilbageværende åbne terminal. At identificere startledning på tændingskontakten, skal du bare kigge efter "S" -terminalen. Denne terminal er kun varm, når nøglen er i Start position.

Og hvad er ledningerne på en starter?

Det negative (jord) kabel forbinder den negative "-" batteriterminal til motorens cylinderblok eller transmissionen tæt på forret . Det positive kabel forbinder den positive "+" batteripol til forret magnetventil. Ofte en dårlig forbindelse ved en af batteriet kabler kan forårsage forret motoren ikke kører.

hvad er R og S på en starter? Det " R "-terminalen er koblet til en gul ledning, som fører til spolen, som KUN forsyner spolen med ekstra batterispænding, NÅR FORRET ER VENDT. Det S på solenoiden står for START, hvilket er hvad den lilla ledning er, for det aktiverer solenoiden, når du drejer tændingskontakten til startpositionen.

Hvor går starttråden i den forbindelse?

I så fald vil forret kabel tilsluttes fra forret til solenoiden, og batterikablet forbindes fra solenoiden til batteriet. De negative stik forbinder i begge tilfælde til chassiset som jord ledninger.

Hvad sker der, hvis du tilslutter en starter forkert?

Mest forretter ændre begge felter hvornår vende den ledninger får motoren til at dreje ALTID i samme retning. Enkelt gang du forbinder det positive tråd fra batteriet til det negative af forret hvilket er svært at gøre - Du lav en kortslutning og håber bedre det ender godt, da der er en stor strøm involveret.

Anbefalede: